Endelig freestyle ved Alrø

Det har været småt med freestyle for mit vedkommende i de sidste mange år. Tidligere valgte jeg ofte fladt vand og freestyle fremfor bølger. Nu er det omvendt. Men jeg nyder stadig en god dag med 4,7 og freestyle board. Det var første dag i år, at freestyleboardet blev trukket ned fra hylden og smidt i bilen. Afsted til Alrø, hvor der allerede var godt med windsurfere på vandet. Kiterne kom også ud, så vi var en god flok ved dæmningen på Alrø.

Go Pro’en filmede fra masten og indfangede sol, himmel og hav i dette billede…

Jeg riggede 4,7 og 90 liters freestyle. De første ture var det lige i underkanten, men derfra var det lige i øjet, så jeg kunne få støvet freestyle tricksene af…

Onehanded flaka
Shaka
Spinloop

Jeg har lagt et galleri op med flere billeder fra dagen – klik herUdvalgte artikler