Surferslounge - Logo - Surferslounge.dk
Surferslounge - Logo - Surferslounge.dk

Kontakt Surferslounge

Anders E. Rasmussen

Anders @ Surferslounge . com

Velkommen til Surferslounge.dk – Danmarks virtuelle klubhus for surfere

Early bird i Fornæs

Solopgang i Grenå
Early bird i Fornæs

Vejrudsigten var ikke overbevisende, og det er aldrig et godt grundlag for succes ved Fornæs. Men jeg havde en fridag og tog chancen. DMI og Windfinder lovede begge 8-9 m/s og vindstød op til 12 m/s fra nordøst. Med lidt bølger burde det være nok til en fin session med min Tabou Da Bomb på 95 liter. 1 times kørsel senere kunne jeg desværre konstatere, at Vinden lå et sted mellem 4-6 m/s. Til gengæld var bølgerne rigtig fine, så jeg håbede på at kunne tøffe ud og ride bølgerne ind. Desværre var vinden, som DMI ganske rigtigt antydede, gået en snert for langt om i øst. Det medførte, at jeg stod totalt parkeret med 5,3 i helt onshore forhold. Var vinden forblevet i nordøst, kunne man nemt have lykkes med lightwind-wavriding.

vejrudsigt fornæs grenå
Vejrudsigten for Grenå / Fornæs
Bølgesprøjt ved Fornæs - Grenå

I øst-nord-øst og øst skulle jeg nok have kigget mod Gjerrild nord for Fornæs – øv!

Solen kunne man derimod ikke klage over – høj sol og blå himmel gjorde, at humøret alligevel forblev i den gode ende 🙂

Udvalgte blogs

Surfers ear - surfers øre. Windsurfing.

Operation “Surfers ear”

Først udskød jeg operationen af mit øre i godt og vel 12 år. Da jeg så endelig bøjede mig, tog mod til mig
Solopgang i Grenå

Early bird i Fornæs

Vejrudsigten var ikke overbevisende, og det er aldrig et godt grundlag for succes ved Fornæs.
Træning og motion - windsurfing

Vintertræning – et træningsprogram

For en del danske windsurfere medfører vinteren en pause med vores yndlingsaktivitet: Windsurfing.
Anders Erland Rasmussen Windsurf Hanstholm

Hanstholm i maj

Bølgesæsonen blev for alvor skudt i gang for mig i maj måned. 3 weekender i træk blev Hondaen gjort køreklar…
Windsurf Sejlretning

“Så kig dog i din sejlretning!”

Dette er ikke et surt opstød, selvom overskriften kunne antyde det…

Endelig freestyle ved Alrø

Det har været småt med freestyle for mit vedkommende i de sidste mange år. Tidligere valgte jeg ofte fladt vand…
Surf School Copenhagen

Tilmeld dig vores mailingliste

Nyhedsbrev: 2-3 gange årligt

  • Nyheder
  • Brugt udstyr
  • Vær først til at høre om nye tiltag