Early bird i Fornæs

Vejrudsigten var ikke overbevisende, og det er aldrig et godt grundlag for succes ved Fornæs. Men jeg havde en fridag og tog chancen. DMI og Windfinder lovede begge 8-9 m/s og vindstød op til 12 m/s fra nordøst. Med lidt bølger burde det være nok til en fin session med min Tabou Da Bomb på 95 liter. 1 times kørsel senere kunne jeg desværre konstatere, at Vinden lå et sted mellem 4-6 m/s. Til gengæld var bølgerne rigtig fine, så jeg håbede på at kunne tøffe ud og ride bølgerne ind. Desværre var vinden, som DMI ganske rigtigt antydede, gået en snert for langt om i øst. Det medførte, at jeg stod totalt parkeret med 5,3 i helt onshore forhold. Var vinden forblevet i nordøst, kunne man nemt have lykkes med lightwind-wavriding.

I øst-nord-øst og øst skulle jeg nok have kigget mod Gjerrild nord for Fornæs – øv!

Solen kunne man derimod ikke klage over – høj sol og blå himmel gjorde, at humøret alligevel forblev i den gode ende 🙂Udvalgte artikler