Surferslounge - Logo - Surferslounge.dk
Surferslounge - Logo - Surferslounge.dk

Kontakt Surferslounge

Anders E. Rasmussen

Anders @ Surferslounge . com

Velkommen til Surferslounge.dk – Danmarks virtuelle klubhus for surfere

Operation “Surfers ear”

Surfers ear - surfers øre. Windsurfing.
Operation “Surfers ear”

Først udskød jeg operationen af mit øre i godt og vel 12 år. Da jeg så endelig bøjede mig, tog mod til mig og traf beslutningen blev operationen blevet udskudt 4 gange bl.a. på grund af corona. Så først et års tid efter min oprindelige operationsdato, står jeg nu overfor en ikke alt for spændende operation i mit øre. Et begreb som er forholdsvist velkendt hos både svømmere og surfere: “Surfers ear”.

Surfers ear
Betegnelsen for tilstanden, som opstår, når øregangen over længere tid eksponeres for kold luft og vand. Brusken vokser og indsnævrer øregangen for at beskytte trommehinden. Det er i hvert fald min ikke-lægelige forklaring med hjælp fra Google… Jeg har oplevet smerte og irritation, propper i ørerne.

Fredag d. 2. december skal jeg under kniven og må være ude af vandet i ca. 6 uger – jep, årstiden er velvalgt 🙂

Forsidefoto er fra pexels.com

Udvalgte blogs

Surferslounge logo

Surferslounge – dengang og nu

Der er løbet en del vand i floden, siden Peter Gramstrup og jeg (Anders Rasmussen) i 2001 blev enige om at sætte lidt fut i surfbranchen…
windfinder widget hookipa

Vindmålinger på din iPhone

Måske er det allerede “so last weekend”, men jeg fandt lige ud af, at jeg kunne få vindmålinger fra mine favoritspots…
Surfskole

Nominer din surfklub

Nu kan I nominere jeres surfklub til Dansk Sejlunions “Klubudviklingsprisen 2023”. Prisen går til de nyskabende…
windsurf forsidebilede

En gang varm luft

Der er atter varm luft over Danmark. Temperaturen er banket op omkring 15 grader og nogle steder endnu højere.
Solopgang i Grenå

Early bird i Fornæs

Vejrudsigten var ikke overbevisende, og det er aldrig et godt grundlag for succes ved Fornæs.
Kenneth Danielsen windsurfing Hansholm

Bedste wave konkurrencer

Fra denne sæson slår PWA og IWT pjalterne sammen og vil skabe de bedste wave performance stævner…
Surf School Copenhagen

Tilmeld dig vores mailingliste

Nyhedsbrev: 2-3 gange årligt

  • Nyheder
  • Brugt udstyr
  • Vær først til at høre om nye tiltag