Surferslounge - Logo - Surferslounge.dk
Surferslounge - Logo - Surferslounge.dk

Kontakt Surferslounge

Anders E. Rasmussen

Anders @ Surferslounge . com

Velkommen til Surferslounge.dk - Danmarks virtuelle klubhus for surfere

Operation “Surfers ear”

Surfers ear - surfers øre. Windsurfing.
Operation “Surfers ear”

Først udskød jeg operationen af mit øre i godt og vel 12 år. Da jeg så endelig bøjede mig, tog mod til mig og traf beslutningen blev operationen blevet udskudt 4 gange bl.a. på grund af corona. Så først et års tid efter min oprindelige operationsdato, står jeg nu overfor en ikke alt for spændende operation i mit øre. Et begreb som er forholdsvist velkendt hos både svømmere og surfere: "Surfers ear".

Surfers ear
Betegnelsen for tilstanden, som opstår, når øregangen over længere tid eksponeres for kold luft og vand. Brusken vokser og indsnævrer øregangen for at beskytte trommehinden. Det er i hvert fald min ikke-lægelige forklaring med hjælp fra Google... Jeg har oplevet smerte og irritation, propper i ørerne.

Fredag d. 2. december skal jeg under kniven og må være ude af vandet i ca. 6 uger - jep, årstiden er velvalgt 🙂

Forsidefoto er fra pexels.com

K4fins.com

Udvalgte blogs

freestyle forside

Freestyle og næsten sommer

Onsdag d. 31. maj blev der uddelt nok vind ved kasse 1 til at, der kunne sejles freestyle i Horsens Fjord.
Mathias Vingaard Anders Rasmussen freestyle windsurfing

Video: Freestyle Husodde

Tilbage i oktober 2023 blev jeg kontaktet af Mathias Vingaard, som netop havde...
Shaka windsurfing Anders E. Rasmussen Bønnerup

Masteview fra Bønnerup

Bønnerup bød på små bølger og nordvesten. Vi havde håbet på mere, men fik trods alt en god dag med solskin og vind.
Mads Bjørnå Hanstholm Cold Hawaii windsurfing wave

Video: What a day!!

Mads Bjørnå har sendt os denne video fra d. 12. februar i Hanstholm.
Windsurf Sejlretning

“Så kig dog i din sejlretning!”

Dette er ikke et surt opstød, selvom overskriften kunne antyde det...
windsurf spinloop freestyle Anders E. Rasmussen

Video: How to spinloop

Håber det kan give inspiration og lyst til at træne en manøvre på vandet, som både er sjov, men også kan give ømme baller...
Surf School Copenhagen

Tilmeld dig vores mailingliste

Nyhedsbrev: 2-3 gange årligt

  • Nyheder
  • Brugt udstyr
  • Vær først til at høre om nye tiltag