Hanstholm i maj

Bølgesæsonen blev for alvor skudt i gang for mig i maj måned. 3 weekender i træk blev Hondaen gjort køreklar og 2 af gangene havde jeg heldet med mig. Høj solskin, vind og bølger. Det blev noget nær to perfekte lørdage i Hanstholm, som var de første ture i Vesterhavet for mit vedkommende! Jeg sejlede 4,7 begge dage, men d. 14. maj kunne jeg nok have klaret mig med 4,0. I øjeblikket fortsætter maj-måned med at levere vind og bølger, desværre er det ikke blevet til flere ture nordpå for mit vedkommende i denne omgang 🙂

Jeg har lagt flere billeder ind fra lørdag d. 7. maj i dette galleri – klik her og fra lørdag d. 14. maj i dette galleri – klik her

Nedenfor er link til min Instagram-konto – klik følg og bliv opdateret på de nyeste billeder fra de spots, jeg sejler ved.Udvalgte artikler