Surferslounge - Logo - Surferslounge.dk
Surferslounge - Logo - Surferslounge.dk

Kontakt Surferslounge

Anders E. Rasmussen

Anders @ Surferslounge . com

Velkommen til Surferslounge.dk - Danmarks virtuelle klubhus for surfere

Surferslounge – dengang og nu

Surferslounge logo
Surferslounge – dengang og nu

Der er løbet en del vand i floden, siden Peter Gramstrup og jeg (Anders Rasmussen) i 2001 blev enige om at sætte lidt fut i surfbranchen ved at lave hjemmesiden Surferslounge.com og herigennem bl.a. udgive indhold på daglig basis med alt fra egne videoer og billeder til nyheder fra ind- og udland. Håbet var, at kunne øge kendskabet til personer, organisationer, stævner mv. indenfor miljøet og skabe en større samhørighed i den sport, som betyder så meget for os.

I løbet af 00'erne slog vi pjalterne sammen med Kitesurferen.dk og skabte en fælles platform for diverse boardsports - Xboard.dk, stadigvæk med selvstændige undersider, herunder Surferslounge. Det var i den periode, at Xboard.dk var bagmand for et kæmpestort arrangement i Amager Strandpark "Xboard Games" - et kongearrangement, som gutterne fra Kitesurferen.dk skal have al credit for (muligvis også andre).

Langsomt overtog Facebook en større og større del af det, som var den primære funktion for Surferslounge. Større og mindre grupper opstod, hvor folk delte links med nyheder, billeder og videoer og lavede surfaftaler. Rent økonomisk så vores annoncører ligeledes ikke den store grund til at samarbejde med os, da de selv kunne annoncere på Facebook, så på alle måder smuldrede grundlaget for et stort community som Surferslounge. Den dag i dag kan jeg stadig synes, det er ærgerligt, at der ikke er et stort, fælles site som samler alle windsurfere, kitesurfere, surfere, SUP'ere, men at nyheder, billeder og surfaftaler er spredt ud i større eller mindre grupper - egentlig også bare fordi, jeg synes det var sjovt.

Omvendt fungerer Facebook og Instagram bare så godt med notifikationer og design. at der i min optik slet ikke er argumenter for andet - i hvert fald ikke, når man først har fundet de grupper, der giver mening for én selv. For nye i sporten kan det nok være sværere?

Personligt havde jeg en periode, hvor jeg var topforvirret over, hvilke grupper jeg skulle søge for at finde ud af, hvor andre surfere sejlere tog hen, fx at gruppen "OJ surf club" var the place to be, hvis man vile have selskab eller updates fra Djursland (Bønnerup, Fornæs).

Hvad så nu?

I dag har jeg genskabt Surferslounge.dk og Surferslounge.com - Nu fungerer den som surfblog, hvor jeg af og til smider video og billeder ind fra mine dage på vandet. Ofte mounter jeg Go Pro på udstyret, men også bruger tid på at tage billeder fra stranden af fellowsurfers. Derudover bidrager Surferslounge med spotguides, nyheder primært indenfor windsurfing, men også surf, SUP, kite og foil.

Instagram - tag @surferslounge - Facebook og Twitter

Man kan finde Surferslounge både på Facebook, Instagram og Twitter.

Har I lyst til at bidrage med billeder fra vandet (uden en masse reklame), så smid et @surferslounge-tag i dit opslag eller din story på Instagram - eller del billeder i Gruppen på Facebook.

Peter Gramstrup kører full time selvstændig og skyder de flotteste videoer og billeder, så hvis du ikke allerede følger ham, så er her en klar opfordring: Petergramstrup77

Håber du vil følge med og bidrage, så vi kan inspirere hinanden med surfoplevelser i et lidt fragmenteret surfmiljø.

Hæng løst!

K4fins.com

Udvalgte blogs

Juelsminde windsurf

En skuffende dag i Juelsminde

Der var lovet hård vind fra syd og regn søndag d. 4. oktober. Vi var en lille flok...
Mads Bjørnå Hanstholm Cold Hawaii windsurfing wave

Video: What a day!!

Mads Bjørnå har sendt os denne video fra d. 12. februar i Hanstholm.
Waimea Bay surfing Hawaii

Største Eddie Aikau Big Wave

2022-23 udgaven af Eddie Aikau Big Wave invitational blev én, der går over i historien.
Mathias Vingaard Anders Rasmussen freestyle windsurfing

Video: Freestyle Husodde

Tilbage i oktober 2023 blev jeg kontaktet af Mathias Vingaard, som netop havde...
Anders E. Rasmussen shaka Alrø

Endelig freestyle ved Alrø

Det har været småt med freestyle for mit vedkommende i de sidste mange år. Tidligere valgte jeg ofte fladt vand...
windsurf forsidebilede

En gang varm luft

Der er atter varm luft over Danmark. Temperaturen er banket op omkring 15 grader og nogle steder endnu højere.
Surf School Copenhagen

Tilmeld dig vores mailingliste

Nyhedsbrev: 2-3 gange årligt

  • Nyheder
  • Brugt udstyr
  • Vær først til at høre om nye tiltag