Surferslounge - Logo - Surferslounge.dk
Surferslounge - Logo - Surferslounge.dk

Kontakt Surferslounge

Anders E. Rasmussen

Anders @ Surferslounge . com

Velkommen til Surferslounge.dk - Danmarks virtuelle klubhus for surfere

En skuffende dag i Juelsminde

Juelsminde windsurf
En skuffende dag i Juelsminde

Der var lovet hård vind fra syd og regn søndag d. 4. oktober. Vi var en lille flok, der mødtes i Juelsminde, hvor Windfinder havde lovet 12 m/s op til 19 m/s i stødende. Det så også lovende ud, da vi ankom. Skumtoppe og en fin størrelse bølger. Vindretningen gjorde dog, at det var ren onshore og afstanden mellem bølgerne var tæt. Det var sådan set bare noget rod. Vinden var dog fin, så jeg riggede 4,2 m2, men nåede kun lige i dragten førend regnen slukkede for vindmaskinen. Vinden kom ikke tilbage i helt samme styrke, så jeg riggede 4,7 m2 og forsøgte mig både med min 80 L. Da Curve og 94 L. Da Bomb, men begge dele var utilstrækkeligt. Jeg lykkedes kun at komme op at plane et par gange på en bølge og kante boardet i en enkelt backside cutback, hvorefter jeg opgav.

Juelsminde Strand windsurfing
Juelsminde windsurfing bølger

Jeg blev mindet om, hvorfor jeg normalt ikke gider sejle i Juelsminde, når vinden er i ren syd, men kun i sydvest. Til gengæld kunne Peter Frank melde om store bølger og gode forhold i Glatved på Djursland. Der må turen gå til, næste gang der er hård vind fra syd.

K4fins.com

Udvalgte blogs

Anders E. Rasmussen windsurfer Hanstholm

Fantastiske Hanstholm

Den 4. august blev min bedste dag på windsurfboardet i mange år. Fantastiske Hanstholm leverede varen!
windsurf forsidebilede

En gang varm luft

Der er atter varm luft over Danmark. Temperaturen er banket op omkring 15 grader og nogle steder endnu højere.
Shaka windsurfing Anders E. Rasmussen Bønnerup

Masteview fra Bønnerup

Bønnerup bød på små bølger og nordvesten. Vi havde håbet på mere, men fik trods alt en god dag med solskin og vind.
Windsurf Sejlretning

“Så kig dog i din sejlretning!”

Dette er ikke et surt opstød, selvom overskriften kunne antyde det...
Surfers ear - surfers øre. Windsurfing.

Operation “Surfers ear”

Først udskød jeg operationen af mit øre i godt og vel 12 år. Da jeg så endelig bøjede mig, tog mod til mig
windsurf spinloop freestyle Anders E. Rasmussen

Video: How to spinloop

Håber det kan give inspiration og lyst til at træne en manøvre på vandet, som både er sjov, men også kan give ømme baller...
Surf School Copenhagen

Tilmeld dig vores mailingliste

Nyhedsbrev: 2-3 gange årligt

  • Nyheder
  • Brugt udstyr
  • Vær først til at høre om nye tiltag