Surferslounge - Logo - Surferslounge.dk
Surferslounge - Logo - Surferslounge.dk

Kontakt Surferslounge

Anders E. Rasmussen

Anders @ Surferslounge . com

Velkommen til Surferslounge.dk – Danmarks virtuelle klubhus for surfere

En skuffende dag i Juelsminde

Juelsminde windsurf
En skuffende dag i Juelsminde

Der var lovet hård vind fra syd og regn søndag d. 4. oktober. Vi var en lille flok, der mødtes i Juelsminde, hvor Windfinder havde lovet 12 m/s op til 19 m/s i stødende. Det så også lovende ud, da vi ankom. Skumtoppe og en fin størrelse bølger. Vindretningen gjorde dog, at det var ren onshore og afstanden mellem bølgerne var tæt. Det var sådan set bare noget rod. Vinden var dog fin, så jeg riggede 4,2 m2, men nåede kun lige i dragten førend regnen slukkede for vindmaskinen. Vinden kom ikke tilbage i helt samme styrke, så jeg riggede 4,7 m2 og forsøgte mig både med min 80 L. Da Curve og 94 L. Da Bomb, men begge dele var utilstrækkeligt. Jeg lykkedes kun at komme op at plane et par gange på en bølge og kante boardet i en enkelt backside cutback, hvorefter jeg opgav.

Juelsminde Strand windsurfing
Juelsminde windsurfing bølger

Jeg blev mindet om, hvorfor jeg normalt ikke gider sejle i Juelsminde, når vinden er i ren syd, men kun i sydvest. Til gengæld kunne Peter Frank melde om store bølger og gode forhold i Glatved på Djursland. Der må turen gå til, næste gang der er hård vind fra syd.

Udvalgte blogs

windfinder widget hookipa

Vindmålinger på din iPhone

Måske er det allerede “so last weekend”, men jeg fandt lige ud af, at jeg kunne få vindmålinger fra mine favoritspots…
Surferslounge logo

Surferslounge – dengang og nu

Der er løbet en del vand i floden, siden Peter Gramstrup og jeg (Anders Rasmussen) i 2001 blev enige om at sætte lidt fut i surfbranchen…
Waimea Bay surfing Hawaii

Største Eddie Aikau Big Wave

2022-23 udgaven af Eddie Aikau Big Wave invitational blev én, der går over i historien.
windsurf spinloop freestyle Anders E. Rasmussen

Video: How to spinloop

Håber det kan give inspiration og lyst til at træne en manøvre på vandet, som både er sjov, men også kan give ømme baller…
Norge windsurfing

As far as we can

Norge får vist landets smukke omgivelser og fjeldlandskaber frem i Adam Simms surfing video: As far as we can.

Endelig freestyle ved Alrø

Det har været småt med freestyle for mit vedkommende i de sidste mange år. Tidligere valgte jeg ofte fladt vand…
Surf School Copenhagen

Tilmeld dig vores mailingliste

Nyhedsbrev: 2-3 gange årligt

  • Nyheder
  • Brugt udstyr
  • Vær først til at høre om nye tiltag